Blog Archives

#geluksmoment

Image

# Geluksmoment

Wat hebben we een heerlijke dag achter de rug. Vanmorgen om 10:30 uur, waren wij op minicamping de Groenstraat. Daar gaan vandaag ‘De eerste campinggasten,’ arriveren voor het campeerseizoen.

Samen ontmoetten wij hen en gaan wij in de ‘Orangerie,’ een kop koffie drinken en taart eten. Wat een gezellige ontmoeting met deze 16 mensen. De camping is er klaar voor, de ezels staan klaar voor onze campinggasten en ook wij, Leo en ik. Wij genieten mee op de dagen dat wij daar vrijwilligen! http://www.groenstraat.nl

Deze middag nog naar Emmaus gereden, een grote kringloop op de Langeweg. http://www.emmaus-langeweg.nl lekker wat prullaria gekocht om bij mij thuis, de achtertuin wat op te vrolijken, MAAR IK GA Zeker NOG Eens terug wat een leuke kringloop Heb JE DAAR.

VOOR mijzelf, Mijn schoondochter en zoon een lekkere pan pasta gekookt en Samen hebben we na Het Eten bij Smaak, ijssalon een ijsje gegeten!
Vanavond Rustig Avondje met manlief op de bank voor the buis.

FIJNE Zaterdagavond / – NACHT dat wordt 1 uurtje korter Slapen! Zomertijd GAAT van start!

Liefs, Ursula

Examen spanning stijgt

Image

Examen spanning stijgt

Vandaag is de dag dat onze oudste zoon de gehele dag werkt aan zijn examenproject.

 

Hij gaat de belichting doen van een voorstelling die heet “Sorry”, rete spannend en wij als ouders mogen daarbij aanwezig zijn. Hij wil ons niet zien van te voren maar nadien wel heel even voor hij de boel weer moet afbreken, want dan pikt hij snel een kusje van zijn vriendin mee. Die gaat samen met ons kijken naar zijn kunsten…we hebben de volste vertrouwen in zijn kunnen. Toch een tikkeltje gespannen.

Wij wensen hem heel veel suc6…toi toi toi lieverd. 

 

DUIMEN JULLIE MEE?