Checkpoint4u

Standard

Checkpoint4u vandaag weer bezocht. Dít was een jaar geleden. Nog altijd ben ik Katinka en Yvonne dankbaar voor hun hulp in de 4 jaar dat ik bij hen kwam voor de behandelingen om mijn gezondheid schoon te krijgen. Het verschil van uitslagen toen ik in 2015 binnen kwam en vanmiddag na de bodyscan, was enorm positief. Ik blijf ook doorgaan met het gebruik van goede supplementen van New Care, zoals de
Multivitamine pil 1 per dag
Vitamine D 1 per dag
Magnesium 1 per dag
omega3 en knoflook 1 per dag
3 druppels Alka

Daar deed ik het vóór…een beter leven! Minder pijn, meer energie.

Via via kwam ik terecht bij Checkpoint4u, 6 jaar geleden geopend in Oosterhout. Ik had al heel wat jaren last van mijn lichaam en was erg vermoeid. Het leek steeds erger te worden.

Ik heb vele verschillende dingen geprobeerd. Ik ben op mijn voeding gaan letten, ik ben via de huisarts in het ziekenhuis geweest en bij allemaal mensen die het beste met me voor hadden, maar niet met het gewenste resultaat.

Toen ik van Checkpoint4u hoorde wilde ik ook dit proberen, hoewel ik in eerste instantie dacht ‘daar gaan we weer, wéér een behandelmethode proberen’. Bij de eerste behandeling vertelde ze me aan de hand van de scan, dat het wel echt nodig was. Door hun eigen ervaring en positiviteit had ik er wel hoop op dat het zou kunnen helpen.

De eerste 2 behandelingen merkte ik nog niet zo veel verschil. Ik ben eerst gaan detoxen. Na de derde behandeling begon ik al wat meer energie te krijgen. Met de goede peptalk van Katinka of Yvonne, begon ik steeds beter in mijn vel te zitten. Echter de 4de keer zei Katinka tegen mij: ‘Ik heb je een boost gegeven, zo meteen weet je niet waar je met je energie naar toe moet’. Ik keek haar raar aan en dacht ‘ik heb al ander half jaar geen energie’, maar wat ze zei gebeurde. Ruim een half uur nadat ik vertrokken was, kwam er een energie los in mijn lichaam en die is niet meer weg gegaan. Of voorspelde zij al wat ik de volgende dag zou gaan voelen. Ik voel me goed geestelijk en fysiek.

Na de laatste scan vanmiddag keken we wat het apparaat voor mij gedaan had. De resultaten waren echt zoveel beter. Ik ga er zeker mee door! En bezoek hen volgend jaar weer, bij goede gezondheid. Ik ben Yvonne en Katinka enorm dankbaar. Het zijn 2 hele leuke vrouwen die heel erg positief tegen het leven kijken. Dat bewonder ik. Samen met dit apparaat kunnen zij vele mensen helpen.”

BODYSCAN
De Global Diagnostics® Bodyscan is een apparaat dat nauwkeurig en pijnloos een diagnose maakt van het functioneren van meer dan 550 lichaamsfuncties. De meting duurt 8 minuten. Waarbij u wordt aangesloten door middel van twee elektrodes op de enkels. Het resultaat van deze meting geeft u een globaal inzicht van hoe het op het moment van de meting is gesteld met uw gezondheid. Het geeft u inzicht in de oorzaken van uw klachten waardoor een persoonlijk afgestemde behandeling gestart kan worden.

Preventief gezondheidsonderzoek
Staat in Nederland nog in de kinderschoenen. Dit zien wij als een kans voor u en als een uitdaging voor onszelf! Wilt u inzicht in hoe het nu echt met uw gezondheid is gesteld of zoekt u een oplossing voor bijvoorbeeld onderstaande klachten? Neem dan contact op met checkpoint4u!

* Vermoeidheid Chronische klachten
* Onverklaarbare klachten
* Dis-balansen in organen en systemen
* Allergieën en voedingsintoleranties
* Spier- en gewrichtsklachten
* Depressie en Burn-out
* Micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels, mijten, parasieten)
* Buikklachten (onder andere darmproblemen)
* Hoofdpijn (onder andere migraine en clusterhoofdpijn)

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s