Bijna om

Standard

Als ik dit stukje tik, is deze vakantie achter de rug. We gaan niet in de 6 weken van de zomervakantie, maar de laatste 2 weken van juni. En gaan straks nog 2 weken genieten in september.

Voor het eerst met z’n tweeën, geen papa en mama, maar Lee en Urs in een luxe ingerichte lodgetent genoten wij van de warme mooie dagen in Kroatië. Minimaal 28°, de eerste week zelfs warmer.

En we hebben best ook een actieve vakantie gehad, mede omdat het mij zo goed gaat. Ik heb nergens last van, geen pijnlijk lichaam en ik ben niet vermoeid. Ik kon de hele wereld aan! Wat is dat genieten.

Eenmaal thuis merkte ik dat een dag leven in de auto niet echt gezond kan zijn en dat ik daar de vruchten van plukte. We konden op onze kleindochter passen en verbaast was ik dat ik niet eens zó moe was, als ik in het verleden dan kon zijn.

Ik ben trots op mijzelf, heb toch al jarenlang aan mijzelf gewerkt en om dit te bereiken is het allemaal nu dubbel genieten waard. Natuurlijk spiekt de angst voor terugval om de hoek, ik negeer haar.

Ik kijk terug op 2 heerlijke weken vakantie en geniet van de vele foto’s.😍

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

One response »

  1. Thx voor jouw reactie, Theo. Ik neem aan dat je met Hier, ons landje bedoeld waar het goed toeven is. Ja, zeker kijk ik uit naar de volgende vakantie weken die komen sneller dan men denkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s