Wie ben ik?

Standard

Wie ben ik?
Heb je wel eens stil gestaan bij deze vraag?
Zo niet, dan daag ik je uit om daar nu even bij stil te staan.
Het is zeker geen gemakkelijke vraag. Je bent in ieder geval niet je lichaam, je werk, je familie, je gezin, je opleiding, je IQ, je leeftijd of je naam. Deze maken alleen onderdeel van je uit. Maar wie ben je dan wel?
Je bent in de kern een spiritueel wezen, wat we duiden als onze ziel. Deze krijg je met je geboorte en je ziel treedt weer uit als je komt te overlijden. Je hebt bestaansrecht, anders was je hier niet geweest. In de tijd tussen je komst en je laatste ademhaling heb je hier wat te doen. Ook jij hebt de taak om de wereld een beetje mooier achter te laten en persoonlijk te groeien.
Moet je daarvoor je best doen?
Nee, niet echt.
We maken ons al druk genoeg.
Ooit besef je dat je goed bent zoals je bent en dat dat genoeg is.
De langste reis, die je in je leven kunt maken, is de reis naar binnen. Daar zit je ziel en het contact met de oerbron van de schepping. Ik ben daarbij jarenlang geholpen om dichter bij mijzelf te komen en de stress en spanning los te laten. Het was een zoektocht met vele obstakels en heel veel opgekropt verdriet. Door de juiste paden te bewandelen ben ik geworden tot wie ik nu ben. Ik ben gelukkiger dan ooit.
Pas als je de reis maakt naar binnen, weet je echt wie je bent! Ik vond het verrassend interessant leerzaam en had nooit kunnen dromen dat mijn leven ooit nog kleurrijk en prachtig zou worden.

Ik wens ook jou een mooie reis.♫♪

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s