Lichtelijk verslaafd.

Standard

Toch wel opmerkelijk de uitslag van de Libelle enquête daarin geeft 68% van de ondervraagde Libelle lezeressen toe in meer of mindere mate een online verslaving te hebben. Eerlijk gezegd voor mij ook goed nieuws. Zo blijkt maar dat ik toch niet alleen sta in mijn zucht naar likes en tweets. En het is dus niet iets om je voor te schamen.
Social media is in feite niets meer dan menselijk contact, zijn we niet allemaal daaraan verslaafd?
Al zijn wij Nederlandse vrouwen wel de koplopers in Europa met het gebruik van social media. Toch is het bijna niet te bevatten, zo snel als Facebook, een niet meer weg te denken deel uit ons leven. Pas in 2010 kreeg het dat blauwe duimpje hier serieus voet aan de grond, na dat oer-Hollandse Hyves – de herinneringen – ken jij ze nog? Al ruimschoots gepasseerd op het gebied van gebruikersaantallen.
Zoveel, 9,6 miljoen mensen in Nederland zitten op Facebook waarvan 6,8 miljoen zelfs dagelijks. En ja, we hebben het er maar druk mee. Zeker wanneer je, zoals ik, tussen wakker worden en voor het slapen gaan meedere rondjes maak langs Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Dat laatste puur voor mijn eigen ontspanning. Het is een wonder dat ik nog aan werken toekom. Het is gezellig als je daar leest waar jij wat aan hebt en wat mee kunt. Verder is het een menselijk contact…verslaving!

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s