Tranen van geluk

Standard
Tranen van geluk

Hallo, zei ze toen ik haar dragend de stal van mijn 3 ezels inliep. IAAA, dat doet de ezel inderdaad. Vanavond brak ik. Ik mis haar hier ligt emo oma! Ik zit al vanaf 20u te janken….het was intens mooi om gistermiddag gisteravond vannacht en nog een dag tot de avond door te brengen met mijn kleindochter.

Als ik nu aan haar denk schiet ik vol en rollen de tranen over mijn wangen. Dit is werkelijk onbeschrijfelijk hoe bijzonder deze band is. Zij maakt mijn leven rijk.

Ik ben op dit moment ff een heel groot watje…ze heeft mij zo geraakt. Het was fijn om haar vertrouwen in mij te zien, haar leergierigheid maar ook haar voorzichtige kant. Haar wens en dat wat ze juist niet wil kenbaar te geven. De vele woordjes die ze zegt. Haar liefde voor de dieren raakt mij zeer!

Wat heb ik van jou genoten, lieve Tess.

Het is tevens heel oplettend werken dat haar niets overkomt daarbij is het sporten lopen dragen tillen. Liefdevol bekijk ik haar blije snoet soms angstig voor het onbekende en troost ik haar bij verdriet en boosheid.

Het mooiste was het spel dat ze speelde vandaag op de minicamping met Dex de pup.

Haar slappe lach daar smelt mijn hart door liefde voor haar! Ik maak knuffel Elmo levend en daar geniet zij weer zo van.

Ik ga mijn tranen drogen en mijn ogen sluiten lekker naar droomland en dat we daar ook nog eens mogen genieten samen.

Mooie dromen, liefs, Ursula

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s