Webje hier, Webje daar

Standard

Webje hier, Webje daar.

Op weg naar de auto loop ik ‘s ochtends vroeg natuurlijk altijd met mijn snoet in een spinnenweb en toch houdt ik zó van de nazomer.

Een Webje hier, een Webje daar, het hoort er gewoon bij. Gek hè, dacht ik altijd dat de zomer mijn favoriete seizoen van het jaar was, ga ik steeds meer houden van deze tijd van het jaar. Niets zo veranderlijk als een mens en het weer dat blijkt wel weer. Sowieso heb ik het gevoel dat ik steeds wispelturiger word.

Het ene moment ma Flodder het andere moment wil ik stoere cowboylaarzen en een leren broek, maar ook jurkjes met hoge hakken. En na al die jaren dat ik hier op de aardbol rond loop weet ik nog altijd niet wat mijn favoriete gerecht is.

De natuur is nu niet meer alleen in de vele groentinten. Prachtige kleuren veranderen onze horizon. Zo wil ik graag de verandering in mijn huis landelijk en robuust, het andere moment droom ik van klassiek met modern.

Wispelturigheid….kan ik hieraan iets laten doen? Of is het normaal? In ieder geval geniet ik bijzonder van de herfst.20151024_132525

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s