Werkt het of niet

Standard

Halverwege februari was ik erg opdreef ondanks mijn lichamelijke klachten die al 2 maanden verergerd zijn, heb ik mijzelf een paar keer gedwongen om voor mijn pc-tje te kruipen! Werk.nl moet up to date zijn, voor mijn WW-uitkering! Sollicitatie activiteiten moeten ingevuld worden! Minimaal 1 per week moet een makkie zijn toch? Al zeggen degene die werken bij het UVW dat ook en is in de praktijk gebleken dat veel mensen zich hier niet eens aan houden. Waren ze allemaal maar zo als u, mw Zeijlmans. Vanaf 1 november solliciteer ik had er in deze paar dagen 12 verstuurd merendeel open sollicitaties!

Eenmaal aan het idee gewend te zijn dat dit met regelmaat zich herhaald had ik nooit gedacht dat het mij wel heel gemakkelijk af gaat. Via een vriendin kreeg ik een sollicitatiebrief als voorbeeld, die ik naar mijn eigen woorden heb vervangen en haar CV heb ik natuurlijk met mijn eigen gegevens en ervaringen ingevuld. Nog wat tips van het UWV en ik ben zelf erg trots op het resultaat. IK BEN KLAAR VOOR DE ARBEIDSMARKT.

Eenmaal aan het idee gewend, was ik best enthousiast alleen…..die verdomde onzichtbare ziektes, de fibromyalgie/cvs en dan heb ik nog niet aan de rest gedacht! Deze week heb ik 2 sollicitatie gesprekken, maandag was mijn eerste en deze is verschoven naar morgen en vrijdag de tweede. Morgen, daar heb ik echt mega veel zin in, deze komt voort uit een open sollicitatie en gezien mijn leeftijd is de kans erg groot! Ik heb er ooit al eens gesolliciteerd in 2007, toen was mijn verdriet van het overlijden van mijn schoonvader nog te groot. Nu heb ik hard aan mijn mijzelf gewerkt en ben ik klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan! Dit in tegendeel van de winkel, daarvoor blijk ik TE oud met mijn 47 lentes. Men weet niet wat ze missen, haha dat durf ik nu hardop te zeggen!

De zin om wat voor de maatschappij te kunnen betekenen is groter dan de angst voor wat kan gebeuren, als ik straks in moet leveren door mijn onzichtbaar zijn….dat is voor straks denkmik nu en voor nu wil ik door en dan het liefst met dat waar ik mijzelf voor 200% in kan zetten en met plezier heen ga! Nooit meer dingen doen die ik niet leuk vind, dat behoord tot verleden tijd! Ik krijg geen spijt! Ziek zijn hoort niet bij mij op de eerste plaats….nog altijd blij met de keuze van die tijd! Nu komt…..

Me time!

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s