Recht uit mijn HART

Standard

RECHT UIT MIJN HART,

Terwijl ik luister naar de muziek dat te horen is vanuit de boxen van onze tv, kijk ik er even over mijn schouder naar en zie ik de clip van Jan Smit. Hij in een kostuum vol met hartjes maakt dat ik dit liedje toch wel waardeer en het zachtjes aan het meezingen ben! Er bestaan vele mooie Nederlandstalige liederen.

Een titel voor een nieuw blog wordt geboren, recht uit mijn hart…..ik ga opzoek naar de songtekst ervan via Google. Zo kan ik mijn vrijetijd goed vullen en heb ik mij eigenlijk nog altijd niet verveeld in de maanden dat ik thuis in de WW zit. Wat een geweldige keuze is dat geweest en heeft mij bijzonder veel mooie momenten van geluk laten zien.

Recht uit mijn hart kan ik er toch van genieten om niets te moeten maar van alles te mogen. Geluk voelen om er intens van te genieten. De komst van mijn kleindochter Tess vorig jaar en nu zij 5 maanden in ons leven is, is het net of zij er altijd al is geweest!

Verder heb ik laatst weer wat mensen onverwacht benaderd met een bezoekje, een kaartje, een knuffel geven en denk ik ook nog aan de mensen die ik mis omdat zij het besluit hebben genomen geen sociaal media te volgen. Ik zou ook voor hen hetzelfde willen doen. Maar wie doet dit voor mij?

Recht uit mijn hart zing ik voor jou;

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s