Een trio

Standard

Wie verlangt er stiekem niet naar? Alle dagen samen leven, wij 3…Ik kan mij de dag niet meer herinneren dat hij er toen nog niet bij was. Wij zijn niet altijd dol op elkaar, want ik kan er niet meer van loskomen! En het accepteren heeft heel erg lang geduurd bij mij, mijn man had er veel minder moeite mee. Verslavend is zeker niet het goede woord. Samen leven, wij 3, van dag naar dag vergt ook heel veel energie.

In ons hectisch leven samen, sinds 1985, is er al heel veel gebeurd met z’n 3-en. Veel lol, veel verdriet, veel leed. Vanaf heb begin dat wij elkaar ontmoeten tot heden en het houdt gewoon niet op! De woorden met jou in mijn leven is het leven nooit saai. Dat is mij toch een mooi compliment, maar toch hadden wij het graag wat vrediger zien verlopen.

Het heeft mij MIJN LEVEN doen veranderen, nadat het even goed mis was gegaan. Het valt niet mee om met z’n 3-en te leven met alles wat daarbij komt kijken en onder een dak, waar ook ter wereld. Voor altijd samen!!! Maar na de grote verandering kwam de acceptatie en worden er keuzes gemaakt wat kunnen we wel en wat zullen we laten?

We werden een heus TRIO,

JIJ, IK en de FIBROMYALGIE

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s