Mijn zorg!

Standard

Beste mensen; het ligt natuurlijk altijd aan de ander, en nooit aan jezelf. Toch?? Al die klinieken deugen niet, ze kunnen je niet genezen. Mogelijk omdat jij jezelf en je verslaving niet serieus neemt? Wel dagenlang op pad voor een voorraadje maar passief blijven als het om eigen herstel gaat. Maar ik ben ongetwijfeld een azijn pisser….

Dwingt iemand je tot gebruik? Of maak je zelf iedere keer die keuze? Kies je voor zelfstandigheid! En stop met jezelf zo zielig vinden; als ik zeg dat je zielig bent zul je boos worden terwijl dat veelal hoofdreden is om gebruik vol te houden. Op een goede dag; genoeg is genoeg en het zal nooit meer toevoegen alleen maar afbreken………….

BTW; therapeutisch het ego breken lijkt mij geen gezonde vorm van therapie. Wordt bevestigd daar waar je vanaf moet; een negatief zelfbeeld.

Gebruik is vaak een zoektocht naar heling, rust en compleetheid. Die zoektocht is goed, alleen de manier niet. Als je ophoudt met zoeken komt er al veel rust……….

Dit gaat over een persoon waar ik heel veel van houdt. Iemand met een bijzonder goed hart in zich. Iemand die eigenlijk een hele slimme jongens is, gelukkig nog jong is en alleen al heel veel moet verstouwen.

De drukte in zijn hoofd, de prikkelingen van buitenaf, het gevecht met de regels en plichten. Desinteresse en oog voor dat wat hij denkt nodig te hebben, die joint!

Dat rust ervoor in de plaats geeft. Ik moet jou vertrouwen, ik moet jou aanhoren, ik moet jou begeleiden nu en voor altijd in de komende periode zal ik je bijstaan. Ook ik zit met vele vragen; gebruik je nog meer? Is dat middel van de dokter straks wel het juiste medicijn voor jou? Willen we dit wel? Een ding weet ik wel; Ik wil jou begeleiden en ik kan het ook. Het heeft even wat gekost maar ik snap nu steeds beter wat er bij jou speelt, hoe jij in elkaar zit, wat wel en niet goed voor je is en ik ben trots op dat moment dat jij mij vertelde; Ik wil behandeld worden.

We zijn er nog lang niet maar de eerste stappen zijn gezet. Datums staan genoteerd voor de bezoek aan vele artsen.

Zoals de woorden hier staan beschreven Mijn leven en onzichtbaar ziek zijn geldt dat ook voor jou, lieve zoon met ADD en God, weet wat nog meer! Wachttijd duurt lang, veel te lang!

UITEINDELIJK KOMT ALLES OOIT GOED!

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s