Nagenieten

Standard

Nog nagenieten van de miniwandeling vol verrassingen met Ynno de logeerhond van mijn overbuuf die ik een keer per dag uitlaat bij de ecozone. Wat was dat verrassend leuk en gelijk ook mega spannend om Ynno zo te zien reageren op een kudde schapen dat geleid werd door een schapenherder en 2 border collies. Zij staken de procereurweg over en kwamen onze kant op gelopen op de eco-zone richting de Beljaard. Ynno vond het zo leuk en voor mij leek het heel even of hij een border collie wilde zijn ipv een husky. Blij dat ik hem onder controle kon houden want geen idee hoe hij erop zou reageren. En het ging zo snel de schapen naderde ons en de honden werden gecommandeerd met woorden. Razendsnel schoot er een langs Ynno en mij om de schapen ons netjes voorbij te laten lopen. Daar gingen ze de hele groep richting de Beljaard en wij, wij besloten toch te kiezen voor de andere kant. Ynno was door het dolle en rook ze natuurlijk op de plaats waar de schapen hebben staan te wachten en daar begon hij te rollen en te rollen. Zijn geur wilde hij duidelijk afgeven. Hij was er zo moe van geworden en bleef maar kijken waar de schapen heen waren gelopen. Daar was het hoge gras ook helemaal plat gelopen. Super leuk om dit even mee te mogen maken en wat jammer dat ik geen foto’s heb kunnen maken omdat ik niets bij mij had.


Via een kennis die ik daar ook zag vanmiddag heb ik toch een paar leuke kiekjes kunnen bemachtigen en wil ik deze graag met jullie delen. Zo ook een link waar een filmpje op te zien is.

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s