Fenomeen van #Raynoud klein onderzoek

Standard
Op de foto is duidelijk te zien dat mijn vingertoppen nog bebloed zijn! Vandaag ‘Heb ik in Het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen een onderzoekje gehad naar het Fenomeen van Raynaud. Deze reuma afwijking kwam uit mijn bloed uitslagen bij een second opinion, ANA = Positief, maar na het microscopisch onderzoek was de uitslag, dat er geen behandeling verder nodig is! Dat is natuurlijk erg fijn en het advies bij verergering aan de bel trekken. Bij mij zijn mijn klachten vooral aan mijn tenen en is het gevoel altijd aanwezig. Ik heb geen aanvallen. Bij ernstige kou voelt het pijnlijk, zien mijn tenen wit en het gevoel blijft …. urenlang! Als ik een warm voetenbad neem, wordt mijn huid vuur en vuurrood.
 

Opgelucht. Dat Dan Weer wel. Het Fenomeen van Raynaud Kan in Het Ergste Geval ervoor Zorgen DAT ledematen including Vingers, Tenen, Randen van JE oren en puntje van si neus SLECHT doorbloed are en in Het Ergste Geval Kan DAT ervoor Zorgen DAT Het afsterft en geamputeerd Moet Worden. Het Onderzoek Liet Zien DAT de Onderste rij haarvaatjes in de nagelriemen houten pen voldoende doorbloed are … this franchise 200x vergroot Weer gegeven op Het scherm en si Kon de stroming van Mijn Bloed er oek in waarnemen. Schoffel Het Dan bij De Tenen puist Kon HIJ niet Echt Uitslag dan Geven van wat IK daaraan Kan DOEN … Dat is Dan Weer Vreemd, MAAR DAAR are many de nagelriemen dikker (lijkt op eelt) daarom DOEN ZE zegt research Alleen bij de Handen . De Spontaan onstaande Blauwe teennagel Verklaard HIJ ALS EEN Zwakke ader deur giga pijnlijke Voeten en na overbelasting Kan zegt voorkomen. Voeten vertroetelen Dan MAAR ……. nl Zorgen DAT ZE warm Worden Mijn Tenen.

About ursula67

Iets over mij! Schrijven, schrijven ik wil alles vastleggen en het lukt mij niet eens meer nu om alles wat ik wil schrijven op te schrijven er gebeurd zoveel met mij. Ik doe mijn best! Over mij 1967.......lang geleden Zal ik maar bij het begin beginnen waren er eens 2 verliefde mensen, net getrouwd en samen op vakantie in Italië met de tent, LOVE, IS IN THE AIR...tja, wat wil je de zon, zee en prachtige omgeving zorgde voor hen voor de gezelligheid en zij werden verrast. Gewenst dat was ik zeker, al was dit nog niet de planning,,,Tadaaaaaaaaaaaa, zij konden mij na 9 maanden ontvangen in hun appartement in Kruiken zeikers stad. Hoera een MEISJE en 2 dagen later waren zij 1 jaar getrouwd!! Ursula 1967

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s